Zenica trči na 20. Split marathonu

24.02.2020. | glavni

Sharing is caring!

Mala Zenica je jučer na 20. Split marathonu pokazala da je ipak velika. Preko 30 trkačica i trkača Zeničanki i Zeničana je učestvovalo na 5km, polumaratonu i maratonu.🇧🇦🏃‍♂️🏃‍♀️

Utrka u Splitu, s obzirom da je na početku sezone, svake godine daje nove polumaratonce, a ove godine i maratonce. Tako je mala Zenica dobila nove polumaratonce Senku, Adisu, Merimu, Saru, Đemku, Hatidžu, Bedriju, Hajriju, Jasmina i Nermina.
Mala Zenica je dobila i dvoje novih maratonaca Hajriju, koja je sebi za 60. rođendan poklonila maraton i bila najbrža u svojoj kategoriji (Hajro Vi ste naša inspiracija) i Šabana, koji je i pored grčeva uspješno završio utrku.

Iz dana u dan, iz utrke u utrku naša fb grupa "Maratonci" ima sve više maratonaca i polumaratonaca. Iskreno se radujemo uspjehu naših novih polumaratonaca i maratonaca jer to su trkači koji su odnedavno počeli sa trčanjem, koji pored raznoraznih prepreka (godina, obaveza u porodici, bolesti, posla) uspijevaju trčati. Vi ste naša ispiracija i motivacija.

Malu Zenicu su na polumaratonu predstavljali i Erna, Meja, Bedrija, Admir, Haris, Adnan, Kenan, Nermin, Senad, Igor, Đenita, Ernad, Sahib, na maratonu Šemsa i Emir, a na 5km naša Mevla kraljica (ako smo nekoga izostavili nemojte nam zamjeriti😉).

👏💪Čestitke svim trkačicama i trkačima, posebno jer su među dvije hiljade trkača iz nekoliko država predstavljali naš malu Zenicu. Posebne čestitke idu našim novim polumaratoncima i maratoncima, ali i organizatorima na uspješno organizovanom 20. izdanju utrke.🎉🎊

Vidimo se na 21. izdanju Split marathona.
🇧🇦🇭🇷
#zenicatrci
#vedro
#splitmarathon

Facebook stranica

Zenica Trči

Prijatelji

Sa Facebook-a

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Error: Server configuration issue

Zenica Trči

zenica trči logo

Newsletter

Brzi kontakt

Javite nam se:
zenicatrci@vedro.ba
info@zt.virtualdizajnstudio.ba

UG VEDRO, Sekcija Zenica Trči
Jalijski put 5 (Centar za Mlade)
72000 Zenica
Bosna i Hercegovina

Copyrights Zenica Trči 2024