▶️Zenica trči istrčala 13. Sarajevski polumaraton◀️

18.09.2019. | glavni

Sharing is caring!

🏅🏃‍♀️🏃‍♂️U nedjelju je uspješno održan i 13. po redu Sarajevski polumaraton. U obilježjima Olimpijade (majice, medalje) istrčalo je preko 1000 trkača, kako na polumaratonu, štafeti tako i na Fun run utrci, od toga je istrčalo i 15ak Zeničanki i Zeničana. Promijenjeni smjer staze je donio i bolje rezultate.

Trinaesti Sarajevski polumaraton je našem Harisu i Kenanu značio prve istrčane polumaratone, a našem Zoki, prvi istrčani polumaraton nakon dvije godine pauze. Trinaesti Sarajevski polumaraton je Jasku i Admiru donio prve rezultate ispod 2 sata. Trinaesti Sarajevski polumaraton je našu Azru (nije Zeničanka ali je naša) poslije Travnika ponovo „natjerao“ da trči, u ulozi „Stariji brat, Starija sestra“. Trčali su i naši sada već iskusni trkači, Erna, Siniša, Ermin, Lejla, Slaven, Hana, Bajrić i njegova ekipa.

Naš Keno je uspio aktivirati i svoje radne kolege da trče, pa su tako svi zajedno „pod Kenanovim vodstvom“ uspješno istrčali svoje prve polumaratone.

Čestitamo svim trkačicama i trkačima na istrčanim utrkama, a organizatorima čestitamo na još jednoj uspješno organizovanoj utrci.

#zenicatrci
#ngomarathon
#sarajevosberbankpolumaraton

Facebook stranica

Zenica Trči

Prijatelji

Sa Facebook-a

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Error: Server configuration issue

Zenica Trči

zenica trči logo

Newsletter

Brzi kontakt

Javite nam se:
zenicatrci@vedro.ba
info@zt.virtualdizajnstudio.ba

UG VEDRO, Sekcija Zenica Trči
Jalijski put 5 (Centar za Mlade)
72000 Zenica
Bosna i Hercegovina

Copyrights Zenica Trči 2024