🏃‍♂️🔜Zenica trči Teslić🔜🏃‍♀️

20.06.2019. | glavni

Sharing is caring!

Pokrenite se i prijavite na Trku zdravlja Banja Vrućica 2019, koja će se održati 17.08.2019. godine u Tesliću, sa početkom u 19:00h.

Trka zdravlja otvorena je za sve koji se žele okušati u svijetu trčanja, a za one koji već uveliko trče ovo je utrka u kojoj ćete zbog predivnog prirodnog okruženja šumama i bujnog zelenila, sa izvorima termomineralnih voda jedinstvenih karakteristika naprosto uživati.

Na osnovu svoje spremnosti birajte između trke na 10 i 5 km. Ako je i to za vas mnogo, istrčite ili prošetajte na Fun Run-u/trka na 800m/.

👇Link za prijavu: http://www.gbt-running.com/event/104

Atraktivna staza utrke se proteže kroz najljepše dijelove kompleksa Banja Vrućica. Staza trkačima pruža priliku da na pravi način upoznaju čari i prirodni ambijent Banje Vrućice. Ona trkače vodi kroz parkove, šumu, proteže se obalom Jelić potoka, te čak omogućava trkačima okrepu na izvoru prirodne mineralne vode. Staza je dinamična, i trkačima pruža priliku kako trčanja po ravnim uređenim šetalištima unutar Kompleksa, uključujući i „Stazu ljubavi“, tako i trčanje makadamskom Kardio stazom koja je svojevrstan izazov za učesnike trke jer je nešto zahtjevnija, obzirom da prolazi kroz brdoviti dio kompleksa „Banja Vrućica“. Start i cilj su planirani ispred hotela Kardial, kao centralne tačke i najatraktivnijeg hotela „Banje Vrućice“.

Kotizacija 20KM, a prijave su otvorene do 14.08.2019. godine.

➡️Za grupe 10+ kotizacija iznosi 15KM, tako da ćemo raditi grupnu prijavu preko Zenica trči. Potrebno je da se svi zainteresovani prijave putem gore navedenog linka, jave se Leontini Jurić do 01.08. za grupnu prijavu i grupnu uplatu.

➡️Javiti se Leontini možete do 01.08., kako bismo na vrijeme uspjeli obavijestiti organizatore, te izvršiti uplatu.

Radujemo se 2. izdanju Trke zdravlja Banja Vrućica 2019.

Facebook stranica

Zenica Trči

Prijatelji

Sa Facebook-a

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Error: Server configuration issue

Zenica Trči

zenica trči logo

Newsletter

Brzi kontakt

Javite nam se:
zenicatrci@vedro.ba
info@zt.virtualdizajnstudio.ba

UG VEDRO, Sekcija Zenica Trči
Jalijski put 5 (Centar za Mlade)
72000 Zenica
Bosna i Hercegovina

Copyrights Zenica Trči 2024